13.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 2, 2024

Se convoacă Consiliul local al municipiului Alexandria în ședință ordinară pentru data de 24.08.2022, ora 14.00, la Clubul Pensionarilor din municipiului Alexandria

Sănătate

Primarul municipiului Alexandria a convocat Consiliul local al municipiului Alexandria în ședință ordinară pentru data de 24.08.2022, ora 14.00, la Clubul Pensionarilor din municipiului Alexandria.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare sunt sunt puse următoarele pproiecte de hotărâre:

– Proiect de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului local al Municipiului Alexandria pe anul 2022.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea contractării  unei finanțări rambursabile interne în valoare de 20.800.000 lei.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Acordului de Colaborare dintre UAT Alexandria prin Consiliul local al municipiului Alexandria cu A.J.V.P.S. Teleorman, gestionarul Fondului Cinegetic nr. 47 Alexandria și A.J.V.P.S. Teleorman gestionarul Fondului Cinegetic nr. 48 Poroschia.

– Proiect de hotărâre cu privire la modificarea și completarea Programului de execuție a lucrărilor de reparații, întreținere străzi și clădiri publice pentru anul 2022 în Municipiul Alexandria.

– Proiect de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Servicii Publice Alexandria SRL pe anul 2022.

– Proiect de hotărâre cu privire la închirierea prin licitaţie publică  a unui  teren, aparţinând domeniului public de interes local  al Municipiului Alexandria, situat în Str. Dunării, bl. 817, sc. B.

– Proiect de hotărâre cu privire la închirierea prin licitaţie publică a unor terenuri aparţinând domeniului public de  interes localal municipiului Alexandria, în vederea parcării de autovehicule.

– Proiect de hotărâre cu privire la închirierea prin licitaţie publică  a unor  terenuri aparţinând domeniului public de interes  local  al Municipiului Alexandria, situate în Parcul Pădurea Vedea.

– Proiect de hotărâre cu privire la închirierea prin licitaţie publică  a unor  terenuri aparţinând domeniului public de interes  local  al Municipiului Alexandria, situate la Ștrandul Vedea.

– Proiect de hotărâre cu privire la vânzarea prin licitație publică a unui teren aparținând domeniului privat de interes local al municipiului Alexandria, situat în  strada  Cuza Vodă, ZONA BLOC V10.

– Proiect de hotărâre cu privire la vânzarea cu drept de preempțiune a unui teren aparținând domeniului privat de interes local  al municipiului Alexandria, situat  pe strada Dunării, nr. 281A.

– Proiect de hotărâre cu privire la vânzarea prin licitaţie publică a unei unităţi locative, aparţinând domeniului privat de interes local al Municipiului Alexandria, situată în strada Ion Creangă, zona Modern blocul F, sc. A, etaj 6, ap. 21.

– Proiect de hotărâre cu privire la vânzarea prin licitaţie publică a unei unităţi locative, aparţinând domeniului privat de interes local al Municipiului Alexandria, situată în strada Ion Creangă, zona Modern blocul F,  sc. A, etaj 2, ap. 7.

– Proiect de hotărâre cu privire la darea în folosință gratuită, pe perioada determinată, către Garda Naţionala de Mediu, Comisariatul Judeţean Teleorman, a  unor terenuri  aparținând domeniului public de interes local al municipiului Alexandria.

– Proiect de hotărâre cu privire la modificarea și completarea anexei la H.C.L nr. 256/26.11.2009, privind declararea ca bunuri aparținând domeniului privat de interes local al municipiului Alexandria a unităților locative din blocul B8, str. 1 Mai, nr. 107 și blocul F, str. Ion Creangă.

– Proiect de hotărâre cu privire la declararea ca bunuri aparținând domeniului privat de interes local a unor terenuri din Municipiul Alexandria.

– Proiect de hotărâre cu privire la vânzarea prin licitație publică a unui teren aparținând domeniului privat de interes local al municipiului Alexandria, cu numărul cadastral 32112, str. Drum De Centură.

– Proiect de hotărâre cu privire la vânzarea prin licitație publică a unui teren aparținând domeniului privat de interes local al municipiului Alexandria, cu numărul cadastral 32147, str. Alexandru Colfescu, nr. 45A.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.4 situată în blocul S1, sc.B, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării, cu plata integral, a locuinței nr.16, situată în blocul G, str. Ion Creangă din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.13 situată în blocul S2, sc.B, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.20 situată în blocul S2, sc.A, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.17 situată în blocul S1, sc.A, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării, cu plata integral, a locuinței nr.9 situată în blocul S3, sc.A, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.17 situată in blocul D, str. Ion Creangă din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe si cota parte subsol aferentă apartamentului, proprietatea privată a Municipiului Alexandria .

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.14 situată în blocul P5, str. Șos. Turnu Măgurele, nr.1A din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.18 situată în blocul P5, str. Șos. Turnu Măgurele, nr.1A din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.3 situată în blocul P4, str. Șos. Turnu Măgurele, nr.1A din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe .

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.4 situată în blocul S4, sc.A, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.12 situată în blocul S1, sc.A, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.12 situată în blocul S3, sc.A, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.19 situată în blocul P3, str. Șos. Turnu Măgurele, nr.1A din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării, cu plata integral, a locuinței nr.24 situată în blocul S1, sc.A, str. Dunării din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.7 situată în blocul P5, str. Șos. Turnu Măgurele, nr.1A din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea vânzării în rate a locuinței nr.13 situată în blocul G, str. Ion Creangă din municipiul Alexandria, construită prin Agenția Națională pentru Locuințe.

-Petiții și interpelări;

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole