20.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, septembrie 30, 2022

ISU Teleorman – 39 de misiuni în ultimele 24 de ore

Sănătate

În ultimele două zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 39 misiuni.

Din numărul total de intervenții, 35 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV – 2, două incendii de vegetație uscată, resturi menajere și miriști, o misiune de asigurare a măsurilor P.S.I. și un eveniment rutier produs în localitatea Gratia, la care pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Activități de control și informare preventivă

În perioada menționată, inspectorii de prevenire din cadrul unității noastre au efectuat patru controale în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor în localitățile Alexandria și Turnu Măgurele, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în cuantum de 5 000 de lei.

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman va continua activitățile orientate spre siguranța cetățenilor, cu accent pe prevenirea situațiilor de urgență și gestionarea operativă a evenimentelor care pun în pericol viața semenilor sau bunurile materiale ale acestora.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole