12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Doi ani din acest mandat – Victor Drăgușin

Sănătate

Pentru Alexandria acesta este de departe mandatul reconstrucției, al digitalizării, al dezvoltării și al tranziției către o comunitate #smart, #green, #clean, #mobility, #friendly and #OPEN.

Cum facem acest lucru? În mare parte cu fonduri europene și cu sprijinul dumneavoastră care ne susțineți, propuneți proiecte utile și cu care dezbatem nevoile comunității noastre.

Acum la jumătatea mandatului, Alexandria este un șantier, și urmează să începem și alte lucrări pentru care proiectele bune depuse de noi au obținut finanțare, iar peste încă 2 ani vom putea să ne bucurăm cu toții de un municipiu în care regenerarea urbană și mobilitatea vor transforma mediul urban, iar investițiile în zonele verzi, grădinițe, școli, licee și zone de socializare vor ajuta toate categoriile de cetățeni ai comunității noastre să evolueze. Am organizat excursii și tabere pentru sute de copii și elevi, susținem toate cultele religioase, promovăm incluziunea și toleranța, finanțăm campanii de educație pentru, mediu, sănătate, nutriție, promovarea valorilor și tradițiilor locale, premiem excelența în educație, asigurăm finanțarea sportului pentru diverse ramuri și discipline. Ajutăm oamenii care au nevoie de noi în momente cumplite ale vieții lor, fie că este vorba de boli grave, accidente sau ajutoare pentru a depăși iernile sau perioadele dificile din viața lor. Susținem activ și promovăm voluntariatul și empatia în comunitatea noastră și ne adunăm cu toții pentru cauze sociale atunci când este nevoie de noi.

Am demarat modernizarea platformelor de colectare gunoi și depunem proiect de finanțare prin PNRR pentru insule ecologice, tot prin PNRR am obținut finanțare pentru construirea unei noi creșe și am depus proiecte de reabilitare pentru mai multe clădiri publice – unități de învățământ și blocuri de locuințe.

Am finalizat implementarea primului proiect complex de digitalizare a serviciilor oferite cetățenilor și deja îl implementăm pe al doilea. Am făcut multe, mai avem mult de lucru, folosim fiecare oportunitate de a aduce bani în Alexandria și mă bazez pe echipa cu care în acești ani am dovedit că Alexandria poate fi modernizată și reconstruită pentru viitorul copiilor și nepoților noștri.

Voi prezenta fiecare capitol cu detalii și fotografii ca să putem cu toții să ne amintim de unde am plecat și mai ales de ce aveam nevoie de investițiile realizate într-un sector sau altul.

Victor Drăgușin, Primar Alexandria, PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole