14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

ISU Teleorman: 63 de misiuni în ultimele 48 de ore

Sănătate

În ultimele două zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 63 misiuni.

Din numărul total de intervenții, 56 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV – 2, patru incendii de vegetație uscată și resturi menajere, o misiune pentru asigurarea măsurilor P.S.I., un exercițiu cu forțe și mijloace în teren în localitatea Zimnicea și un eveniment rutier produs pe DN6, la ieșire din localitatea Alexandria.

Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Activități de control și informare preventivă

În perioada menționată, inspectorii de prevenire din cadrul unității noastre au efectuat două controale în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor la un serviciu privat pentru situații de urgență din localitatea Alexandria. Pentru neregulile constatate, colegii noștri au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în cuantum de 5000 de lei. Pe timpul acestor verificări, pompierii au efectuat o instruire de specialitate cu factorii responsabili, privind modul de comportare în cazul izbucnirii incendiilor.

Compartimentul Informare și Relații Publice

Sg.maj. Ciorobescu Adelina

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole