16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Primăria Zimnicea – Activități de colectare a deșeurilor și depunerea actelor necesare întocmirii dosarului de acordare a ajutorului financiar pentru încălzirea locuințelor pe timpul sezonului rece

Sănătate

Primăria Zimnicea desfășoară activități de colectare a deșeurilor din carton, hârtie, plastic, în cadrul Proiectului „Curățăm România”, un proiect în valoare de 15.000 lei, finanțat prin Agenția Fondului de Mediu. Primăria Zimnicea a alocat fondurile necesare implementării în școlile zimnicene a catalogului online. Tot la capitolul învățământ, aducem la cunoștința părinților și elevilor că Școala Gimnazială nr.3 a fost selectată printre cele 350 de unități de învățământ care vor fi beneficiare a programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru elevii care învață aici. Mai multe amănunte despre aceste subiecte, în informarea domnului primar Petre Pârvu.

Primarul orașului Zimnicea reamintește cetățenilor că ne aflăm în plină perioadă de depunere a actelor necesare întocmirii dosarului de acordare a ajutorului financiar pentru încălzirea locuințelor pe timpul sezonului rece. Informații aflăm și despre necesitatea și importanța completării chestionarului referitor la Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, care a putut fi completat încă de luni, 03.10.2022, perioada de completare urmând să se încheie vineri, 14.10.2022. Ultimele două subiecte de astăzi au în centru măsurile de colectare selectivă a deșeurilor. Este vorba despre înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar, și de achiziția și amplasarea unor insule ecologice digitalizate. Toate amănuntele despre aceste subiecte, în interviul de mai jos.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole