26 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, mai 7, 2024

Lucrările pot începe – S-a făcut predarea amplasamentului pentru execuția lucrărilor aferente construirii Autobazei și Parcare Park&Ride din Alexandria

Sănătate

Primăria Alexandria, în calitate de beneficiar, a predat astăzi, 19.10.2022, amplasamentul din zona comercială de pe strada București, în vederea demarării execuției lucrărilor pentru realizarea Obiectului 2 – Construire Autobază și Parcare Park&Ride, aferent obiectivului de investiții “Reducerea emisiilor de carbon în Municipiul Alexandria, prin adoptarea unui transport public ecologic”, reprezentantului S.C. EUROPLUS CONSTRUCT S.R.L, lider al Asocierii S.C. EUROPLUS CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEAM STAR SUD 2019 S.R.L..

Precizăm faptul că pentru realizarea Obiectului 2 – Construire Autobază și Parcare Park&Ride din cadrul proiectului ”Reducerea emisiilor de carbon în Municipiul Alexandria, prin adoptarea unui transport public ecologic”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4, Prioritatea de Investiții 4e, Obiectiv specific 4.1, apel de proiecte nr. POR/182/4/1, cod SMIS 128167, cod SMIS 128167, la data de 11.10.2022 s-a semnat contractul de execuție de lucrări în valoare de 25.418.477,90 lei între reprezentanții Primăriei Alexandria și S.C. EUROPLUS CONSTRUCT S.R.L, lider al Asocierii S.C. EUROPLUS CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEAM STAR SUD 2019 S.R.L..

Vă reamintim faptul că lucrările care se vor executa în cadrul acestui obiect, conform proiectului, presupun realizarea unui ansamblu de construcții și amenajări exterioare: parcare de tip “Park&Ride”, cu regim de înălțime P+2E+Eth, care va cuprinde 200 locuri de parcare și funcțiunile conexe, clădire administrativă, service auto și spălătorie, parcare pentru autobuze – platformă betonată, pentru 10 autobuze electrice și stațiile de încărcare aferente, amenajare exterioară, astfel:

Obiectul 1: Parcarea de tip „Park&Ride” – realizarea unei parcări supraetajate de tip „Park&Ride” cu 200 locuri de parcare și funcțiuni conexe.

Obiectul 2: Construirea unei clădiri administrative care va cuprinde ateliere, vestiare cu grupuri sanitare, birouri, săli de mese, oficii și alte funcțiuni conexe.

Obiectul 3: Construirea unei clădiri cu funcțiunea de spălatorie și service auto pentru autobuze, care va cuprinde spălătoria, service-ul și alte funcțiuni anexe.

Construcția va fi conformată astfel: se va desfășura doar pe parter, funcțiunile principale fiind spălatorie și service pentru autobuze.

Obiectul 4: Parcare pentru autobuze – pe o platformă betonată se va amenaja o parcare pentru autobuze, la nivelul carosabilului. Parcarea se va realiza pentru 10 autobuze electrice și stațiile de încarcare aferente. Pe timpul staționarii, autobzele se vor încarca de la stațiile de alimentare electrică.

Obiectul 5: Amenajare exterioară

Drumurile zilnice ale tuturor autobuzelor care se află în operare pe o linie sunt: Intrare – Garare – Ieșire.

Drumuri periodice ale tuturor autobuzelor care se află în operare pe o linie sunt: Intrare – Service – Spălare – Garare – Ieșire.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole