15.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Primăria Orașului Zimnicea obține finanțare pentru 3 proiecte depuse în cadrul Programului PNRR

Sănătate

Revenim în atenția dvs. pentru a vă împărtăși reușita Primăriei Orașului Zimnicea în obținerea finanțării pentru 3 proiecte depuse în cadrul Programului PNRR, Componenta C10 – Fondul local.

Astfel, dorim să informăm toți cetățenii orașului că, poate cu pași mici, dar siguri, încep să apară și roadele muncii echipei din cadrul Primăriei. Prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) s-au aprobat cererile de finanțare pentru 3 proiecte inițiate de Primăria Orașului Zimnicea, și anume: „Asigurarea de sisteme ITS/TIC și echipamente smart în Orașul Zimnicea, județ Teleorman”, „Construire de locuințe nZEB plus pentru specialiști din sănătate și învățământ în Orașul Zimnicea, județul Teleorman”, „Elaborare PUG și PMUD în format GIS, pentru Orașul Zimnicea, județ Teleorman”.

Prin intermediul acestor 3 proiecte ne dorim realizarea unui sistem modern de supraveghere video, asigurarea unor zone de locuit pentru tinerii specialiști din domeniul sănătății și învățământului, precum și realizarea planului urbanistic general, în vederea satisfacerii unor cerințe și nevoi de utilitate publică ale comunității locale în domeniul mobilității și transportului urban.

Primăria Zimnicea

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole