14.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Primăria Municipiului Alexandria – Comunicat de presă cu privire la acordarea tichetelor sociale în valoare de 100 lei, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun

Sănătate

Vă aducem la cunoștință faptul că tichetele sociale în valoare de 100 lei, acordate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun conform prevederilor H.C.L. nr. 45/2019, vor fi distribuite de către D.A.S. Alexandria pentru persoanele singure, sau familiile care domiciliază pe raza municipiului Alexandria și al căror venit net este de maxim 1000 lei/ lună/ membru de familie sau persoană singură.

Prin urmare, persoanele îndreptățite pot ridica de la sediul Direcției de Asistență Socială Alexandria din strada Dunării, nr. 139, modelul de cerere și declarația pe propria răspundere în vederea acordării tichetelor sociale.

Începând cu data 01.11.2022, formularele completate vor putea fi depuse la sediul D.A.S. Alexandria, însoțite de următoarele documente doveditoare: copii xerox de pe actele de identitate pentru toți membrii din familie, dar și acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toți membrii familiei (de ex. adeverințe de salariu cu venitul net, cupoane pensii, alocații de stat, indemnizații: somaj, handicap, creștere copil, plasament, etc., alte acte doveditoare, după caz).

Termenul limită privind depunerea documentelor solicitate pentru acordarea tichetelor sociale este data de 25.11.2022, inclusiv.

Întocmit,

Vîrban Liliana

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole