17.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

Primarul Orașului Zimnicea se implică într-o acțiune de testare GRATUITĂ pentru hepatitele virale B și C, organizată de Institutul Clinic Fundeni în parteneriat cu Asociatia Română ANTI-SIDA

Sănătate

Primarul Orașului Zimnicea se implică într-o acțiune de testare GRATUITĂ pentru hepatitele virale B și C, organizată de Institutul Clinic Fundeni în parteneriat cu Asociatia Română ANTI-SIDA, informând cetățenii că în data de 09.11.2022, în orașul nostru se va deplasa o caravană pentru testarea și identificarea acestor boli.

Testarea se realizează prin teste rapide al căror rezultat este disponibil pe loc, persoanele care pot beneficia de testare trebuie să aibă 18 ani împliniți și domiciliul în județul Teleorman.

Pentru testare este necesară prezentarea unui act de identitate valabil.

Acțiunea se va derula în cadrul unei CARAVANE MEDICALE cu sprijinul doamnei doctor Liliana Catrinoiu, medic de familie, președinte al filialei SNMF Teleorman și al doamnei doctor Mihaela Udrescu, medic de familie, coordonator național al grupului GASTRO SNMF, precum și cu sprijinul echipei medicale de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Hepatitele virale reprezintă una dintre cele mai serioase probleme de sănătate publică din România, atât prin prevalență, cât și prin consecințele pe termen lung: ciroza hepatică și complicațiile ei, insuficiența hepatică, cancerul hepatic și nevoia de transplant hepatic.

Prin intermediul acestui proiect am putea avea șansa de a salva viețile multor persoane care suferă de afecțiuni grave de care nu au cunoștință.

În cazul persoanelor al căror rezultat este pozitiv se vor recolta analize de sânge și se vor efectua investigații medicale de specialitate, respectiv fibroscan și ecografie pentru stabilirea gradului de afectare hepatică.

Pentru mai multe informații, precum și pentru stabilirea detaliilor organizatorice, persoana de contact este Irina Turcu, PR Executive in cadrul proiectului, tel. 0724.679.000, e-mail irinaturcu.office@gmail.com.

Cu convingerea că această campanie de testare va avea un impact pozitiv în rândul populației orașului Zimnicea, vă așteptăm într-un număr cât mai mare la această testare gratuită, în beneficiul sănătății dumneavoastră.

Primarul Orașului Zimnicea

Pârvu Petre

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole