8.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, martie 28, 2023

Aparatură și echipamente noi pentru Spitalul Județean de Urgență Alexandria! – Adrian Gâdea

Sănătate

SJU Alexandria devine o instituție sanitară la nivelul standardelor europene, așa cum ne-am dorit.

Vor fi puse în funcțiune noi echipamente și aparatură medicală modernă, achiziționată cu fonduri europene, în cadrul proiectului de dotare a Ambulatoriului Integrat, pentru specialitățile Chirurgie, Gastroenterologie, ORL, Medicina internă și Urologie, cu scopul de a reuși să realizăm un act medical de foarte bună calitate pentru cetățenii din județul nostru.

Iată că preocuparea noastră constantă pentru sănătate a dat roade! De când am început investiții masive în infrastructura de sănătate a județului Teleorman, rezultatele devin tot mai evidente.

Acum putem să oferim cele mai bune condiții medicilor specialiști din cadrul spitalului de urgență județean, prin tehnică medicală și dotare cu aparatură de ultimă generație.

Pe măsură ce vor fi finalizate procedurile de achiziție publică, în dotarea Ambulatoriului integrat al SJU Alexandria vor intra și alte noi bunuri și echipamente medicale.

Cred că vom putea menține și atrage aici specialiști foarte buni, dacă le vom crea în continuare condiții cât mai bune de muncă și dacă le vom arăta respectul cuvenit!

Sănătatea teleormănenilor rămâne o prioritate.

Investim în Sănătate!

Investim în Teleorman!

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole