6.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, martie 19, 2024

Alexandria va fi timp de 3 zile în pași de dans

Sănătate

Mult așteptatul Concurs Internațional “SIBBA CITY of DANCE“, ediția a XI-a, se va desfășura în perioada 18-20 noiembrie 2022, la sala Polivalentă din Alexandria.

Vă reamitim faptul că această competiție promovează PERFORMANȚA ÎN DANS, prin susținerea tinerelor talente, a educaţiei prin dans, încurajarea şi motivarea tuturor celor care doresc performanţă în domeniu, dar și a Școlilor/ Cluburilor în care tinerii se pregătesc.

Pentru a oferi tuturor posibilitatea de participare în cadrul acestui concurs internațional, chiar și celor care nu au posibilitatea de a participa fizic, organizatorii au realizat o SECȚIUNE ONLINE, care va fi jurizată și premiată separat. Prin urmare, în data de 18.11.2022 se va organiza concursul online, care va fi transmis LIVE pe Facebook, dar și pe platforma YouTube.

Concursul fizic ”SIBBA CITY of DANCE“ se va desfășura în data de 19.11.2022, la sala Polivalentă din Alexandria, pentru stilurile ”Artistic” și ”Urban”. Tot la aceeași dată, va fi organizat și concursul “TROFEUL ȘCOLILOR DE STREET DANCE”, ediția 1, secțiune distinctă față de ”CITY of DANCE”, unde se vor întâlni cele mai bune trupe.

Concursul “SIBBA DANCE CUP”, organizat în data de 20.11.2022, în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și M.T.S., va fi transmis integral pe pagina de facebook https://www.facebook.com/PrimariaAlexandria și pe platforma YouTube a Primăriei Alexandria, https://www.youtube.com/channel/UCR-u8-fY-Z2E2OOMGwblw1A, dar și pe platforma YouTube Sibba Dance Sport.

Totodată, precizăm faptul că în cadrul competiției internaționale de dans participă, de regulă, peste 1200 de dansatori și 70 de școli de dans din România, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Italia, Polonia și Ungaria.

 Juriul este format din maeștri ai dansului din Italia, Spania, Bulgaria și România, care vor oferi burse de studii, dar și tabere de pregătire pentru cei mai buni concurenți, în: S.U.A., SPANIA, BULGARIA, ITALIA, ROMÂNIA.

Pentru mai multe informații accesați http://www.cityofdance.ro/ .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole