12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

21 de contracte de reparații pe linia de cale ferată București Nord – Videle – Roșiori Nord – Craiova! – Dănuț Cristescu

Sănătate

În luna martie 2022 l-am interpelat pe Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor. Poza este făcută în martie 2022 în gara Gălăteni – Teleorman. Obiectul interpelării era Modernizarea liniei de cale ferată București – Nord – Videle-Roșiori Nord-Craiova. În mai 2022 mi-a răspuns la interpelare.

7 decembrie 2022 – Sorin Grindeanu- Ministrul Transporturilor

21 de contracte pentru reparații la infrastructura feroviară pe linia București– Craiova au fost semnate astăzi!

Finanțarea acestora este asigurată prin PNRR.

Regionala de Căi Ferate Craiova a semnat 17 contracte cu o valoare de 239,75 milioane de lei (fără TVA) pentru lucrări de reparații pe o lungime de peste 51 km între Olteni și Fărcașele.

Și Regionala de Căi Ferate București a semnat 4 contracte cu o valoare de 66,29 milioane de lei (fără TVA) pentru lucrări de reparații pe o lungime de 10 km între Chiajna și Grădinari.

Obiectul lucrărilor: eliminarea restricțiilor de viteză pe mai multe sectoare de cale ferată cu o lungime însumată de peste 61,05 de km.

În următoarele 24 luni, constructorii care au câștigat contractele la Regionalele CF Craiova și București trebuie să înlocuiască, punctual, cu materiale noi o serie de elemente ale suprastructurii feroviare.

Dan Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole