17.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

15 ani de excelență la Facultatea de științe și inginerie Alexandria, din cadrul Universității Valahia – Adrian Gâdea

Sănătate

Astăzi am sărbătorit personalitățile, valorile și realizările care au marcat și definit 15 ani de excelență la Facultatea de științe și inginerie Alexandria, din cadrul Universității Valahia.

Datorită străduințelor doamnei decan, conf. univ. dr. Ioana Panagoreț, susținute de o mână de oameni dedicați și cu viziune, a fost înființată, în anul 2007, Prima Facultate în Teleorman, la Alexandria.

Unul dintre temerarii de atunci este chiar primarul Victor Drăgușin, cel care a anticipat potențialul de dezvoltare al comunității noastre, s-a impus și și-a oferit sprijinul necondiționat.

Pentru toate realizările și proiectele de succes ale colectivului minunat de profesori și colaboratori din cadrul Facultății de științe și inginerie Alexandria, am felicitat-o azi pe doamna decan!

Acestea ne-au adus satisfacții și ne oferă în continuare o perspectivă frumoasă pentru formarea unor specialiști despre care, deja, am auzit numai lucruri cu care ne putem mândri.

Cu prilejul aniversării celor 15 ani, reprezentativi pentru dezvoltarea învățământului universitar în Teleorman, îi doresc primei facultății teleormănene „La mulți ani!”, multe proiecte de succes și realizări importante, să se dezvolte și să formeze profesioniști și elite capabile să devină lideri în domeniile în care s-au pregătit!

Rămân un susținător al acestei instituții de prestigiu și nu voi ezita să îi acord sprijinul instituțional. Rămân aproape de comunitate, de tinerii care studiază aici și promit să mă implic 100% și în viitor!

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole