16.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Adrian Gâdea, vizită la CNAIR pe tema autostrăzii București-Alexandria

Sănătate

Președintele Consiliului Județean Teleorman, domnul Adrian Gâdea a participat astăzi, la sediul CNAIR S.A., la o întâlnire de lucru pentru obiectivul de investiții Autostrada București-Alexandria, împreună cu reprezentanții CNAIR S.A. și proiectanți S.C. DP CONSULT S.A.- S.C. EXPLAN S.R.L.- S.C.A. TEAHA & FUZESI, pentru a clarifica ultimele aspecte privind viitorul traseu al Autostrăzii.

Oficialul teleormănean a explicat că vizita de azi face ca etapa de realizare a Analizei Multicriteriale de Traseu să poată fi finalizată în următoarea perioadă.

„Suntem interesați de urgentarea finalizării acestei Analize pentru demararea studiilor de teren. În această privință, i-am asigurat pe partenerii de discuții că Prestatorul nu va întâmpină probleme privind restricționarea accesului în teren, pentru utilajele care realizează investigații geotehnice, arheologice sau studii topografice.” – a declarat domnul Adrian Gâdea

Autostrada București-Alexandria este un proiect prezentat prima oară în anul 2004 ca o componentă a programului de infrastructură „Autostrada Sudului”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole