12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Acțiune comună a Poliției Locale și a Biroului Poliției Rutiere la Alexandria

Sănătate

Primăria Municipiului Alexandria a anunțat rezultatele acțiunii organizate în data de 10.01.2023 de către polițiștii locali, coordonați de șeful biroului din cadrul Direcției Poliția Locală, împreună cu agenții de poliție, coordonați de șeful Biroului Poliției Rutiere, în baza planului comun de acțiune pentru prevenirea și combaterea circulației pe străzile cu sens unic, astfel: str. Doctor Stâncă, tronson cuprins între str. Negru Vodă și str. Dunării, dar și pe str. Ion Creangă, tronson cuprins între str. Cuza Vodă și str. Al. Ghica.

În același timp au fost verificate autovehiculele cu defecțiuni tehnice care au fost folosite pe drumurile publice, 8 autovehicule fiind controlate în acest sens, dar și modul de oprire, staţionare, parcare neregulamentară a vehiculelor/autovehiculelor pe domeniul public sau privat al municipiului Alexandria şi accesul pe anumite sectoare de drum.
În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 8 sancțiuni în valoare de 1.960,00 lei, după cum urmează:

  • 4 sancțiuni aplicate în baza O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice;
  • 4 sancțiuni aplicate în baza H.C.L. nr. 179/2015 privind Reglementarea regimului juridic contravenţional pentru oprirea, staţionarea, parcarea neregulamentară pe domeniul public sau privat al municipiului Alexandria şi accesul pe anumite sectoare de drum.
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole