13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Primăria Municipiului Alexandria organizează concurs în vederea ocupării funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal

Sănătate

Primăria Municipiului Alexandria, cu sediul în Alexandria, strada Dunării, nr. 139, organizează concurs în data de 02.03.2023, ora 10.00, în vederea ocupării funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal, pe o durată nedeterminată și program normal de lucru 8 ore/zi, 40 ore/săptamană, în cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale, Serviciul Constatare Impunere Persoane Fizice.


Salariul de bază pentru funcția publică de consilier, clasa I, grad profesional principal este de 4280 lei brut, la care se adaugă gradațiile aferente vechimii în muncă.

Dosarele pentru înscrierea la concurs se depun în perioada 30.01.2023- 20.02.2023, inclusiv.

Vă rugăm să accesați https://alexandria.ro/concurs-pentru-ocuparea-functiei-publice-de-executie-vacante-pe-durata-nedeterminata-consilier-clasa-i-grad-profesional-principal-serviciul-constatare-impunere-persoane-fizice/ pentru mai multe detalii (condiții generale, condiții de participare la concurs, bibliografie/ tematică etc.).

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole