12.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Primăria Zimnicea – În prima ședință a Consiliului Local Zimnicea au fost votate 17 proiecte de hotărâre

Sănătate

Prima ședință a Consiliului Local Zimnicea, ținută în sistem de videoconferință prin aplicația electronică Microsoft Teams, s-a desfășurat în această dimineață și a avut pe ordinea de zi 17 proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului activităților cultural – Sportive, manifestărilor, competițiilor și acțiunilor cultural sportive de tineret, religioase, educative și de divertisment – recreere care se organizează și finanțează de către primăria orașului Zimnicea în anul 2023
  2. Proiect de hotărâre privind analiza stadiului de înscriere a datelor în Registrul Agricol și stabilirea măsurilor pentru eficientizarea acestei activități la nivelul UAT Orașul Zimnicea.
  3. Proiect de hotărâre privind organizarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar din orașul Zimnicea pentru anul școlar 2023-2024.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții aferente Serviciului public de administrarea a domeniului public și privat Zimnicea, serviciu subordonat cu personalitate juridică.
  5. Proiect de hotărâre privind modificarea hotărârii Consiliului Local nr. 56/28.06.2022 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului orașului Zimnicea, ale serviciilor și instituțiilor subordonate fără personalitate juridică.
  6. Proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de parteneriat în scopul înființării unui consorțiu pentru învățământ dual.
  7. Proiect de hotărâre privind înființarea Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân Zimnicea și încredințarea în regim de gestiune directă a serviciului către Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat, serviciu public subordonat Consiliului Local Zimnicea, cu personalitate Juridică.
  8. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință pentru următoarele trei luni.
  9. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar de întreținere și a cuantumului contribuției lunare de întreținere datorate de beneficiarii Centrului Social de Recuperare Persoane Vârstnice oraș Zimnicea, județul Teleorman.
  10. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 100/28.09.2022 privind aprobarea cuantumului și a numărului de burse pentru elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din orașul Zimnicea pentru anul școlar 2022-2023.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea unei finanțări complementare pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat din orașul Zimnicea pentru anul 2023.
  12. Proiect de hotărâre privind asigurarea cofinanțării pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului Orășenesc Zimnicea, din bugetul local al orașului Zimnicea pentru anul 2023.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării din bugetul local al orașului Zimnicea pe anul 2023 a unor cheltuieli de administrare și funcționare ale Spitalului Orășenesc Zimnicea.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării unor cheltuieli de capital ale Spitalului Orășenesc Zimnicea, din bugetul local Zimniea pe anul 2023.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Orășenesc Zimnicea pe anul 2023 și estimări pentru anii 2024-2026.
  16. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării sumei de 6.422,37 mii lei din excedentul anilor precedenți pentru finanțarea unor cheltuieli din secțiunea de dezvoltare a bugetului local al Orașului Zimnicea pe anul 2023.
  17. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local al orașului Zimnicea pe anul 2023 și estimări pentru anii 2024-2026.
  18. Diverse
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole