8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Filiala Județeană ,,Mihai Viteazul” Teleorman a ANCMRR din MAI – Alegeri la sucursala Zimnicea

Sănătate

În data de 14 martie 2022, în orașul Zimnicea, camarazii noștri – membri ai acestei Sucursale s-au reunit în ședință, pentru a-și alege noua echipă de conducere pentru următorii patru ani.
Conferința s-a desfășurat în prezența membrilor Biroului Executiv al Filialei Județene ,,Mihai Viteazul” Teleorman a ANCMRR din MAI, în frunte cu președintele acesteia, Col.(r.) SANDU Liviu-Sorinel și a prim-vicepreședintelui Col.(r.) RADU Constantin-Alexandru.
În debutul ședinței, președintele filialei noastre a ținut să evidențieze activitatea desfășurată de către camarazii noștri zimniceni, în frunte cu conducerea sucursalei, prilej cu care le-a adus mulțumiri și i-a felicitat pentru întreaga activitate și rezultatele obținute.
Președintele sucursalei, Col.(r.) STAN Ionică a prezentat succint activitățile desfășurate, realizările dar și neajunsurile ori greutățile întâmpinate și le-a mulțumit camarazilor pentru implicare și sprijinul acordat, în mandatul care tocmai s-a încheiat.
În continuare s-a trecut la prezentarea și analizarea noilor candidaturi depuse, în termenul stabilit, urmând alegerea prin vot.
Astfel, noua conducere aleasă este formată din:

  • Col.(r.) STAN Ionică, președinte;
  • Plt.adj.șef (r.) ALEXANDRU Sorin, secretar;
  • Lt.col.(r.) VÎRBAN Ion, membru;
  • Plt.adj.șef (r.) DIACONU Costel, membru.
    Președintele (reales) al sucursalei le-a adus mulțumiri camarazilor pentru încrederea acordată, pentru un nou mandat și a prezentat acțiunile și activitățile pe care și le-a propus a fi organizate în următorii ani.
    La rândul său, președintele filialei județene i-a felicitat pe camarazii aleși și le-a urat succes în activitate.
    Cu acest prilej, au fost vizate, pe anul în curs, legitimațiile de membru ale celor prezenți și au fost primite încă șase adeziuni de noi membri ai sucursalei.
    Săptămâna viitoare, în data de 21 martie, orele 12.00, urmează conferința de alegeri la Sucursala din municipiul Roșiori de Vede, urmând ca în data de 28 martie 2023, la Clubul Pensionarilor din municipiul Alexandria, să se desfășoare Conferința Județeană, cu alegeri pentru conducerea filialei noastre, pentru următorii patru ani.

PATRIE, ONOARE, DEMNITATE !
Purtător de cuvânt,
Col.r. Orodel Emilian

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole