14.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, martie 18, 2024

PSD propune prin Ministerul Familiei soluții pentru creșterea natalității și pentru susținerea familiilor cu copii – Adrian Gâdea

Sănătate

PSD, în pofida contextului economic dificil, propune, prin Ministerul Familiei, soluții pentru creșterea natalității și pentru susținerea familiilor cu copii:

Vouchere de 1.500 de lei pentru plata after-school, creșă și grădiniță.

Pentru familiile cu venituri de maximum 2 salarii medii nete pe economie, aproximativ 8.000 de lei, propunem acordarea unor tichete valorice/vouchere, în valoare de 1.500 de lei/lunar, pentru achitarea serviciilor oferite de after-school, creșe sau grădinițe particulare.

Voucher Materna pentru consultații și analize gratuite pentru viitoarele mame. Propunere pentru acordarea unui sprijin financiar pentru viitoarele mame prin care să se acorde un ajutor financiar în valoare de 2.500 de lei pentru achitare consultațiilor și analizelor din timpul sarcinii, care nu sunt decontate prin sistemul public de asigurări de sănătate.

Voucher pentru tratamente stomatologice. Propunem un sprijin financiar în valoare 1.500 de lei pentru achitarea consultațiilor, tratamentelor stomatologice și achitarea dispozitivelor medicale.

Sprijin financiar pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate. Un sprijin financiar minim pentru copiii care au rămas în grija rudelor, în timp ce ambii părinți sunt la muncă în străinătate. În funcție de anumite criterii, ajutorul va fi oferit persoanelor care-și asumă creșterea acestor copii și poate fi acordat strict pentru procurarea de rechizite, haine, analize medicale etc., pentru acești copii.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole