10.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

”Sănătate pentru toți”- sub acest motto sărbătorim anul acesta Ziua Mondială a Sănătății și 75 de ani de la înființarea OMS

Sănătate

#7aprilie – ”Sănătate pentru toți”- sub acest motto sărbătorim anul acesta Ziua Mondială a Sănătății și #75 de ani de la înființarea OMS.

Dintre toate popoarele lumii, românii își urează, la fiecare dintre cele mai importante aniversări, „Sănătate!” Avem dintotdeauna în comun, dorința de protejare a celui mai de preț bun al omenirii, SĂNĂTATEA.

ASTĂZI, mai mult decât oricând, mulțumim celor implicați în activitatea de sănătate din România, oameni ce pun mult suflet, știință și pasiune în toată activitatea lor închinată vieții!

La mulți ani, profesioniștilor teleormăneni din Sănătate, tututor celor ce fac parte din sistemul sanitar românesc, dar și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila!

La nivel local, cel mai important proiect de hotărâre inclus în proiectul ordinii de zi a ședinței CJ Teleorman de astăzi, privind SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ALEXANDRIA, respectiv predarea amplasamentului pentru CONSTRUIREA UNUI CORP NOU DE CLĂDIRE CU 5 ETAJE către CNI, nu a putut fi votat, din cauza absenței în bloc a consilierilor județeni ai PNL Teleorman.

Încă o dată, aceștia sabotează ședințele consiliului județean, continuând cu cinism strategia prin care, deși au promis teleormănenilor dezvoltare, dovedesc contrariul.

Atitudinea lor, din păcate, nu numai că îi costă pe cetățeni, dar îi costă chiar SĂNĂTATEA, adică cel mai prețios lucru. Și asta s-a întâmplat chiar azi, când sărbătorim ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII.

Despre cum înțeleg consilierii PNL să dezvolte județul, teleormănenii cred că s-au lămurit pe deplin.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole