17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

NU ESTE VORBA DE NICIO OBLIGAȚIE DE VACCINARE! FĂRĂ ACORDUL PĂRINȚILOR NU SE VACCINEAZĂ NICIUN COPIL! – Dan Cristescu

Sănătate

ȘOȘOACĂ, HAUR și ALTE SPECIMENE SPERIE ȘI DEZINFORMEAZĂ POPULAȚIA INUTIL- ÎȘI BAT JOC DE CETĂȚENI PENTRU LIKE-URI Șİ VIZIBILITATE MEDIATICĂ!

Rușine AUR și Șoșoacă pentru că mințiți și manipulați oamenii în ideea că o să obțineți voturi MIZERABIL.

MANIPULARE grosolană cu privire la Legea prevenirii separării copilului de familie care ar urmări luarea copiilor din familiile sărace!

Este o manipulare grosolană inițiată de unii parlamentari care nu mai știu cum să iasă în evidență. Campania de dezinformare interpretează forțat și cu rea-credință textul legii. În realitate, spiritul legii- care transpare din toate reglementările prevăzute- este de a SPRIJINI familiile vulnerabile pentru a-și crește copiii ACASĂ, alături de părinții și frații lor.

În realitate, Legea inițiată de Ministerul Familiei urmărește exact opusul celor susținute de cei care manipulează.

Legea prevede proceduri preliminare care să preîntâmpine situațiile în care copiii sunt separați de familiile lor. Toate prevederile din lege se referă la „SPRIJINIREA” familiilor vulnerabile, nu la „OBLIGAȚII” cum susțin cei care au inițiat campania de dezinformare.

Mai mult, în premieră, în România se va înființa Observatorul național al copilului, prima bază de date cu informații despre toți copiii vulnerabili din România, iar autoritățile locale vor primi finanțarea suplimentară în funcție de numărul copiilor înscriși în Observator.

Referitor la acuzația că statul va lua din familie copiii nevaccinați:

Articolul de lege (art. 5 alin. 3) prevede că statul are obligația de A SPRIJINI familia care din diverse motive nu a reușit să ofere copiilor vaccinurile din schema națională de imunizare adresată nou-născuților și copiilor. Aceste familii vor fi sprijinite cu informări și cu servicii medicale gratuite, astfel încât copiii să poată beneficia, cu acordul părinților, de aceleași tratamente ca orice alt copil. NU este însă vorba de nicio obligație de vaccinare!

Dan Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole