8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, martie 2, 2024

ISU Teleorman – 57 de evenimente pentru salvatorii teleormăneni

Sănătate

În ultimele două zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 57 de evenimente.

Din numărul total de intervenții, 54 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, un eveniment rutier produs pe E70, la ieșire din municipiul Alexandria, o misiune în sprijinul echipajului SAJ Teleorman și o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Activități de control și informare preventivă

În perioada menționată, inspectorii de prevenire din cadrul unității noastre au efectuat patru controale de specialitate în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor la un operator economic și două unități de cult din localitatea Sârbeni, precum și la o unitate de învățământ din municipiul Alexandria. Pe timpul acestor verificări, colegii noștri au constatat o serie de nereguli, motiv pentru care au aplicat 11 sancțiuni contravenționale.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole