13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

La Mulți Ani, Teleorman! La Mulți Ani, dragi teleormăneni! – Maria Stoian

Sănătate

Împlinirea a 582 de ani de la prima atestare documentară a județului Teleorman îmi conferă plăcutul prilej de a mă afla astăzi în mijlocul teleormănenilor, pentru a celebra această zi aniversară.

În data de 14 mai 1441, în hrisovul lui Vlad Dracul, domnitor al Țării Românești, se menționa pentru prima dată în istorie existența acestor meleaguri.

Sunt convinsă că toți factorii de decizie din județul nostru, de la președintele Consiliului Județean, la primari, parlamentari, consilieri locali și județeni, toți cei prezenți astăzi aici și nu numai, sunt conștienți de importanța demersurilor noastre în scopul evoluției și modernizării județului Teleorman.

Din nefericire, în prezent sunt prea multe clasamente naționale în care județul nostru ocupă locuri neonorante, iar această realitate poate fi schimbată, prin dinamizarea implicării tuturor celor responsabili de destinele Teleormanului.

Sunt încrezătoare că putem face cu toții mai mult, atât pentru atragerea fondurilor europene și naționale în județ, cât și pentru inițierea unor proiecte zonale și regionale care să pună în evidență specificul local al Teleormanului și localităților sale.

Vom putea astfel să facem pași importanți, prin derularea unor noi investiții și crearea de noi locuri de muncă, care să conducă la dezvoltarea județului și creșterea calității vieții locuitorilor săi.

Urez tuturor locuitorilor judeţului Teleorman multă sănătate, bucurii și împliniri, cu speranța unei vieți mai bune în viitor!

Deputat PNL Teleorman,

MARIA STOIAN

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole