19.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, iulie 27, 2024
spot_img

Mențiune de onoare pentru roșioreanul Rareș Marinescu și medalii de aur, argint și bronz la Olimpiada Asiatică de Fizică pentru echipa României

Sănătate

Olimpiada Asiatică de Fizică – , desfășurată în perioada 21-29 Mai 2023 la Ulan Bator, în Mongolia, a adus echipei de olimpici români la Fizică medalii și mențiuni de onoare.

Roșioreanul Rareş Theodor Marinescu, elev în clasa a IX-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, a obținut o mențiune de onoare.

Alexandru Momoiu, clasa a XI-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti şi Andrei-Darius Dragomir, clasa a XI-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti au obţinut medalii de aur.

Alexandru Iorga, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti a primit medalia de argint, iar Răzvan-Gabriel Marcu, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti medalia de bronz.

Elevii români care au obținut și ei menţiuni de onoare sunt:  Alexandru-Ştefan Işfan, clasa a XII-a, la Colegiul Naţional ‘Tudor Vladimirescu’ din Târgu Jiu, Mihnea Buţiurcă, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, Robert Stănescu la clasa a XII-a, Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti.

Profesori coordonatori ai lotului au fost conf. univ. dr. Sebastian-Dumitru Popescu de la Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iaşi şi prof. dr. Gabriel Florian de la Colegiul Naţional Carol I din Craiova.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole