25.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, mai 6, 2024

Mențiune de onoare pentru roșioreanul Rareș Marinescu și medalii de aur, argint și bronz la Olimpiada Asiatică de Fizică pentru echipa României

Sănătate

Olimpiada Asiatică de Fizică – , desfășurată în perioada 21-29 Mai 2023 la Ulan Bator, în Mongolia, a adus echipei de olimpici români la Fizică medalii și mențiuni de onoare.

Roșioreanul Rareş Theodor Marinescu, elev în clasa a IX-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, a obținut o mențiune de onoare.

Alexandru Momoiu, clasa a XI-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti şi Andrei-Darius Dragomir, clasa a XI-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti au obţinut medalii de aur.

Alexandru Iorga, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti a primit medalia de argint, iar Răzvan-Gabriel Marcu, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti medalia de bronz.

Elevii români care au obținut și ei menţiuni de onoare sunt:  Alexandru-Ştefan Işfan, clasa a XII-a, la Colegiul Naţional ‘Tudor Vladimirescu’ din Târgu Jiu, Mihnea Buţiurcă, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, Robert Stănescu la clasa a XII-a, Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti.

Profesori coordonatori ai lotului au fost conf. univ. dr. Sebastian-Dumitru Popescu de la Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iaşi şi prof. dr. Gabriel Florian de la Colegiul Naţional Carol I din Craiova.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole