15.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Primăria Alexandria anunță instituirea circulației în sens unic pe mai multe străzi din municipiu

Sănătate

Primăria Municipiului Alexandria anunță că a dat curs solicitării I.P.J. Teleorman, prin care sunt propuse soluții în vederea reducerii riscului de producere a unor accidente grave și pentru fluidizarea traficului rutier, fiind organizată, în acest sens, dezbaterea publică din data de 10.04.2023, conform anunțului nr. 17636/ 30.03.2023, și că, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 201/ 31.05.2023, începând cu data de 19 iunie 2023, ora 09.00, se instituie circulația în sens unic pe următoarele străzi:

  • str. Gheorghe Doja, pe tronsonul cuprins între str. Negru Vodă și str. Independenței, cu mențiunea că sensul de mers va fi dinspre str. Independenței către str. Negru Vodă;
  • str. Constantin Brâncoveanu, pe tronsonul cuprins între str. Negru Vodă și str. Independenței, cu mențiunea că sensul de mers va fi dinspre str. Negru Vodă către str. Dunării;
  • str. Tudor Vladimirescu, pe tronsonul cuprins între str. Negru Vodă și str. Dunării, cu mențiunea că sensul de mers va fi dinspre str. Negru Vodă către str. Dunării.

     Indicatoarele rutiere, cu semnificația ”interzis la stânga” și ”interzis la dreapta”, vor fi montate pe toate străzile și aleile de acces dintre blocuri care se intersectează cu străzile mai sus-menționate.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole