16.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 1, 2024

Alexandria – Reabilitarea Centrului pietonal a ajuns la faza montării pavajului din granit

Sănătate

Primăria Municipiului Alexandria a făcut public stadiul lucrărilor la Centrul pietonal, ajuns la faza montării pavajului din granit.

Considerat cel mai așteptat proiect al municipiului – reabilitarea centrului pietonal a ajuns pe tronsonul 1(Str. I. Creangă – Str. Al. Colfescu) și 2 (Str. Al. Colfescu – Str. C. Brâncoveanu) la faza montării pavajului din granit, Primăria Alexandria demarând lucrările și pe tronsonul 3 (Str. C. Brâncoveanu – Str. București), asistând ieri, luni 17 iulie 2023, la simularea în șantier pentru asigurarea stereotomiei proiectului (montarea pavajului din granit).

În acest moment sunt executate integral lucrările de infrastructură – straturi suport pavaj, sunt introduse rețelele de utilități necesare – alimentare cu apă pentru sistemul de irigat al spațiilor verzi, sistem de iluminat, sistem de colectare a apelor pluviale, etc.

Au fost turnate jardinierele pentru spațiile verzi și se lucrează la placarea lor cu marmură, au fost profilate cu bordură din granit spațiile verzi fără parapet, a fost realizată infrastructura pentru fântânile arteziene 1 (Profi) și 2 (Crinul Nou) și pentru zona de amfiteatru de la fântâna arteziană 1 (Profi).

În sectorul 3 al Centrului pietonal se realizează desfacerile de beton ale vechiului paviment, urmând realizarea tuturor lucrărilor menționate anterior și pe acest sector, realizarea fântânii arteziene nr. 3 (Piață) și montarea granitului.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole