14.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

NU există scuze, explicații, indulgență atunci când alegi să conduci o mașină sub infuența drogurilor și a alcoolului! – Dănuț Cristescu

Sănătate

Anul trecut am semnat și susținut la Senat, o propunere legislativă potrivit căreia in cazul accidentelor generatoare de pierderea vieții victimei, cauzate de conducători auto fără permis, băuți sau drogați, executarea pedepsei aplicate sa nu mai poată fi suspendată(închisoare cu executare).

Spuneam că este un prim pas pentru a reduce numărul persoanelor care se urcă la volan fără permis, băute sau sub influența stupefiantelor și, implicit, numărul de accidente provocate de acestea.

Propunerea a fost făcută de colegul meu senator Robert Cazanciuc, legea este promulgată și este în VIGOARE.

NU există scuze, explicații, indulgență atunci când alegi să conduci o mașină sub infuența drogurilor și a alcoolului! De la cei care fac așa și până la toți cei care au datoria de a sancționa toți trebuie să plătească pentru moartea oamenilor nevinovați.

Iar dacă, pentru crima din stațiunea 2 Mai, ministrul de Interne a decis să trimită corpul de control pentru a ancheta situația în teren, atunci, primul lucru care trebuie cercetat este toleranța polițiștilor față de șoferul care a produs acest accident extrem de grav.

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole