13.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 2, 2024

Breaking News – Explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia, Dâmbovița

Sănătate

În această seară a avut loc o explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița. Salvatorii dâmbovițeni au răspuns inițial cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 3 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ. Arderea se manifestându-se cu flacără violentă la 2 cisterne și o casă.

După evaluarea situației de la fața locului în sprijinul ISU Dâmbovița au fost alocate și 10 autospeciale de stingere, 10 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de intervenție la înălțime și 1 autospecială CBRN din cadrul ISU B-IF. La locul intervenției s-au deplasat și un elicopter SMURD și o autospecială transport roboți.

Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-alert. Totodată, pentru protecția populației s-a luat măsura preventivă de evacuare, pe o rază de 300m.

Până la acest moment, 6 victime vor fi transportate la spital în București cu arsuri considerabile pe suprafața corpului.

Totodată, 2 victime (atac de panică, vărsături) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Dâmbovița/Târgoviște.

Efectivele de la fața locului au fost suplimentate după cum urmează:

De la ISU BIF: 4 autospeciale de stingere, 1 autospecială de stingere cu pulbere și azot, 1 Post Medical Avansat ( PMA);

De la ISU Prahova: 3 autospeciale de stingere

Totalul mijloacelor angrenate în intervenție:

❗ ISU BIF – 14 autospeciale de stingere, 1 autospecială cu roboți, 1 autospecială de stingere cu pulbere și azot, 1 autoscară, 1 punct medical avansat, 7 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SMURD cu medic, 1 echipaj CBRN.

❗ ISU DB: 6 autospeciale de stingere, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 11 ambulanțe SMURD , 2 puncte medicale avansate.

❗ ISU PH – 3 autospeciale de stingere.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole