16.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 1, 2024

La mulți ani, ALEXANDRIA! – Victor Drăgușin

Sănătate

Cel mai important moment colectiv al comunității noastre se desfășoară în fiecare an, în luna august, în preajma sărbătorii patronului spiritual al municipiului, Sf. Alexandru, celui căruia ne-am rugat la vecernia si procesiunea de aseară să ne dea sănătate, putere, liniște și pace și să-i ferească pe locuitorii urbei noastre de pericole.

Ziua de astăzi este una specială și pentru că ea marchează finalul unui maraton de evenimente organizate pentru locuitorii comunității, jocuri, concursuri, spectacole, lansări de carte, vernisaje, ateliere, piese de teatru, competiții care i-au unit, i-au provocat să își depășească uneori limitele fizice, în aceste zile caniculare, dar cel mai important i-au adus împreună, familii și prieteni care au petrecut timp de calitate într-un mod distractiv, educativ și relaxant.

Vă mulțumesc, dragi alexăndreni, pentru efortul de a vă înțelege între voi și colabora cu administrația locală pentru dezvoltarea comunității noastre, pentru toleranță și implicare! Doar împreună putem reuși!

La mulți ani, ALEXANDRIA!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Victor Drăgușin, Primar al Municipiului Alexandria și Președinte PSD Alexandria

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole