12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

MICROBUZE ELECTRICE PENTRU ELEVII DIN JUDEȚUL TELEORMAN! – Adrian Gâdea

Sănătate

Am semnat ieri, la Guvernul României, Contractul de Finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice, pentru elevii din județul Teleorman.

Contractul a fost semnat între Ministerul Educației și Județul Teleorman, prin Consiliul Județean Teleorman, ca urmare a aprobării Cererii de finanțare.

Noua achiziție de mijloace de deplasare „verzi” pentru elevii din 27 de localități rurale, aflate în zone defavorizate, cu populație scăzută, va facilita accesul copiilor teleormaneni la educație, odată cu protejarea mediului.

Proiectul este finanțat prin PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență; Dezvoltarea rețelei de școli verzi și achiziționarea de microbuze verzi.

La 8 septembrie a.c., am depus o nouă cerere de finanțare pentru achiziționarea de microbuze școlare electrice, pentru alte 15 localități din județ, în cadrul programului gestionat de Agenția Fondului pentru Mediu.

Astfel, preocuparea pentru mediu și atenția sporită asupra schimbărilor climatice devin PRIORITARE și în ceea ce priveşte Educația, a cărei infrastructură urmează să fie adaptată standardelor europene de dezvoltare sustenabilă.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole