12.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Vizita reprezentanților rețelei EUROPE DIRECT România la sediul Parlamentului European din Strasbourg

Sănătate

Autocar, avion, tren, metrou, TGV, troleibuz…. Acestea au fost mijloacele de transport care au adus delegația rețelei ED România de la București la Paris și Strasbourg.

După o zi pe drumuri, a urmat încă o una încărcată de evenimente, de data aceasta la sediul Parlamentului European din Strasbourg.

Și am început ziua de 3 octombrie cu o vizită la hemiciclu (VISSEM), vizionarea filmulețului „Parlamentul în 3600 și prezentarea organizării și funcționării Parlamentului European.

Am participat, apoi, în calitate de vizitatori, la lucrările Comisiei pentru Cultură și Educație a Parlamentului European, acolo unde s-a dezbătut Raportul referitor la propunerea de regulament al Parlamentului European și al Consiliului de stabilire a unui cadru comun pentru serviciile mass-media în cadrul pieței interne (Legea europeană privind libertatea mass-mediei) și de modificare a Directivei 2010/13/UE (directiva serviciilor mass-media audiovizuale).

A urmat o întâlnire cu unul dintre cei mai activi europarlamentari români, Victor Negrescu, care ne-a felicitat și ne-a mulțumit pentru munca pe care o desfășurăm ca reprezentanți ai puternicei rețele EUROPE DIRECT România pentru a aduce informația europeană aproape de cetățeni.

La ora 15:00, ne-am întâlnit, timp de o oră, cu Steve Clark, director pentru birourile de legătură ale Parlamentului European, DG COMM, pentru a dezbate pe tema alegerilor europene din 2024, o campanie a PE.

Astăzi, va fi încă o zi plină pentru reprezentanții ED România la Parlamentul European. Vă ținem la curent cu firul evenimentelor organizate aici, în fascinantul Strasbourg, de Reprezentanța Comisiei Europene în România!

Reamintim faptul că, în perioada 1-6 octombrie, are loc vizita reprezentanților rețelei EUROPE DIRECT România la sediul Parlamentului European din Strasbourg, din partea ED Teleorman participând Marinela Rușanu – manager și Aurelia Bărbuț – consilier comunicare.

Aurelia Bărbuț

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole