14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Evenimentul „Viitoarele tendințe în industria medicală” – A Doua Ediție va avea loc pe 17 octombrie la București

Sănătate

Cea de-a doua ediție a evenimentului „Viitoarele tendințe în industria medicală”, organizat pe 17 octombrie la Crowne Plaza Hotel de British Romanian Chamber of Commerce, va prezenta tendințele actuale din industria farmaceutică în ceea ce privește sustenabilitatea mediului. Scopul conferinței este de a oferi o platformă cercetătorilor și practicienilor atât din mediul academic, cât și din industrie, pentru a se întâlni și a împărtăși dezvoltările de ultimă oră din domeniu.

Discuțiile se vor axa pe:

Reforma sistemului de sănătate – confidențialitatea datelor, reglementări și legislație.
Tendințe, provocări și oportunități în domeniul sănătății publice. Managementul schimbării și procesele operaționale adaptative pentru eficiență în ceea ce privește costurile.
Sectorul privat al asistenței medicale – dinamica pieței și soluțiile de îngrijire a pacienților și experiența pacienților. Principii de leadership transformațional și modele de cultură centrată pe pacient.
Participarea în anii trecuți a diverșilor experți cu expertiză locală și internațională a contribuit la crearea unei comunități de programe care se concentrează pe tendințele actuale din industria farmaceutică în legătură cu sustenabilitatea mediului și pe cea mai bună modalitate de a se îndrepta spre carbon zero, ținând cont de sustenabilitatea mediului și oferind un acces îmbunătățit la îngrijirea pacienților, atât în sistemul public, cât și în cel privat.

Interlocutori:


Alexandru Rafila – Ministrul Sănătății va prezenta contextul actual al sistemului de sănătate din România, provocările și oportunitățile și modul în care miniștrii colaborează îndeaproape cu sectorul privat în încercarea de a asigura un progres în ecosistemul digital de sănătate și care sunt cele mai noi soluții digitale de ultimă oră din România.

Prof. Marina Meleșcanu Imre, DMD, Phd – Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Universitatea „Carol Davila”, București va vorbi despre progresele pe care Universitatea Carol Davila le-a făcut în ultimii ani și despre programele și noul curriculum pe care le-a introdus pentru a se asigura că noii profesioniști din domeniul sănătății au acces la instrumente digitale și de ce tranziția este importantă mai ales în domeniul stomatologic.

Dr. Cosmin Teasdale, DMD – Medic Dentist Principal la Bucharest British Dental Place va continua discuția despre cum a crescut avansul în domeniul sănătății la nivel digital în ultimii ani și cum a contribuit la îmbunătățirea vieții pacienților în domeniul stomatologiei.
Va aborda pe scurt stomatologia digitală, istoria și prezentul. Aplicațiile stomatologiei digitale și modul în care a contribuit la îmbunătățirea strategiei digitale în sectorul sănătății (restaurări protetice digitale, mai multe despre ghidul chirurgical digital etc.)

Adrian Miulescu – Expert în management sanitar – va vorbi despre soluțiile digitale în sectorul public în domeniul sănătății, pe baza experienței sale, Care sunt provocările și oportunitățile aici, Ce presupune digitalizarea unui spital. Vorbește despre Hotărârea de Guvern 196/2020 privind telemedicina.

Zsombor Bűkfeyes-Rákossy – Sales Manager – Goodwill Consulting va vorbi despre componenta de Sănătate a programului PNRR și la ce ne putem aștepta? Oportunități și provocăriși cum putem utiliza programul pentru a finanța transformarea digitală atât în sectorul public cât și în cel privat, exemple și studii de caz. Să înțelegem și nivelul de sprijin care este disponibil este esențial pentru a menține un nivel ridicat de digitalizare în domeniul medical disponibil pentru ca răbdarea să îl acceseze.
Care este prezentarea generală a componentei de sănătate a PNRR? În ce stadiu se află, la ce ne putem aștepta?
Știm că există un Program de Sănătate care vine cumva în completarea investițiilor prevăzute în PNRR, ce conține Programul de Sănătate, ce se finanțează și când?
Are mediul privat din sectorul sanitar și alte posibilități de accesare a finanțării în afară de PNRR și PS?
Finanțare pentru digitalizare în domeniul medical? În ce stadiu se află componenta PNRR?
Ce sfaturi le-aș da celor care vor să acceseze finanțare?

Dr. Laura Dracea – Centrul de Fertilitate Gynera, București va continua dezbaterea despre transformarea digitală în nutrigenetică și care sunt îmbunătățirile pe această Nutrigenetică: Decodificarea viitorului sănătății globale personalizate

Dr. Diana Prepeliță – Citogenomica – diferența dintre Genetică și citogenetică, ce sprijin și resurse sunt disponibile pe această temă și cum pot ajuta specialiștii în testele genetice de diagnostic de ultimă generație. Ce îmbunătățiri digitale au fost necesare și cum se îmbunătățește viața pacienților.
Laboratorul medical CytoGenomics este specializat în testarea genetică de diagnosticare de ultimă generație. Aplicând cele mai noi tehnologii, laboratorul oferă o gamă completă de servicii în domeniul geneticii clinice, geneticii moleculare, citogeneticii și screeningului genetic prenatal care vizează detectarea, evaluarea, tratarea și prevenirea bolilor.

Ediția din acest an se va axa în primul rând pe soluțiile de îngrijire a pacienților, evidențiind tehnologiile și aplicațiile emergente în domeniul sănătății, precum și pe transformarea digitală și strategiile de previziune în industria medicală, punând accentul pe diverse soluții inovatoare de Telehealth- impactul, provocările și previziunile privind adoptarea, precum și pe modul în care blockchain poate contribui asupra înregistrărilor electronice de sănătate și a gestionării lanțului de aprovizionare.

Agenda evenimentului

9.30-10.00 – Înregistrare și cafea de bun venit
10.00-10.10 – Cuvânt de deschidere a conferinței de către BRCC
10.10 -11.40 – Primul panel
11.40 – 12.00 – Pauză de cafea și networking
12.00 – 13.30 – Al doilea panel
13.30 -14.30 – Pauză de cafea și networking
Motive pentru a participa la conferință:

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole