18.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Accident rutier cu victime pe raza localității Peretu, Teleorman

Sănătate

Salvatorii teleormăneni au intervenit în această seară pe drumul european E70, în raza localității Peretu. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, rezultând patru victime. Salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și trei echipaje SAJ Teleorman.

Trei dintre victime, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 27 și 36 de ani, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele medicale, au primit primul ajutor și au fost transportate la U.P.U. Alexandria.

A patra victimă, o tânără de aproximativ 19 ani, a fost găsită de salvatori în stop cardiorespirator, motiv pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, cu tot efortul personalului medical, nu s-a reușit salvarea acesteia, fiind declarat decesul.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Actualizare – În urma accidentului au rezultat patru victime, două dintre acestea provenind din comuna Plosca, Teleorman. Celelalte două victime, frate și soră, provin din județul Olt. Din nefericire, victima de sex feminin provenind din județul Olt, în vârstă de 19 ani, a decedat. Accidentul a avut loc pe fondul unei depășiri neregulamentare pe linie continuă, șoferul autoturismului cu numere de Olt pierzând controlul, derapând, și fiind acroșați de autoturismul care venea din sens invers, în mod regulamentar.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole