14.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

“PereTudonează” – Acțiune de donare de sânge inițiată de Biserica Adventistă Peretu în colaborare cu Centrul de Transfuzie din Alexandria

Sănătate

În Biserica Adventistă Peretu 4, în perioada 25-27 Noiembrie, a avut loc prima ediție a proiectului “PereTudonează”. Un proiect cu totul inedit pentru oamenii din comună, dar cu toate acestea  au acceptat invitația de a contribui la salvarea celor aflați în suferință.

Proiectul a fost realizat în totalitate de echipa de tineri a bisericilor adventiste din Peretu în colaborare cu Centrul de Transfuzie din Alexandria si dr Viorel Mincinoiu.

A fost un parcurs prea complex, prea frumos, iar cuvintele sunt prea modeste ca să îl poată descrie. Doar trăind emoțiile fiecărei zile, am aflat unde pot, sau mai degrabă unde NU pot fi puse limite celor care îndrăznesc. Am aflat ce bine este să crezi, să acționezi, să te folosești pe tine la potențial maxim!
În cele 3 zile ale proiectului, comuna Peretu a fost un exemplu de mobilizare, generozitate, profesionalism și dedicare! Suntem mândrii și fericiți atât pentru voluntarii care au trăit aceasta experiență, cât și pentru donatorii care au oferit o parte timpul lor, curajul și sănătatea lor! Nu au fost mulți cei care am crezut în reușita acest proiect, dar finalul ne-a demonstrat tuturor că ne punem ținte prea mici pentru cât poate Dumnezeu să ofere!
Fiecare zi de pregătire a evenimentului a adus provocări, a deschis uși pe care le credeam închise și îndreptat mai mult gândul nostru spre cer! Finalul? Au fost acei 83 de donatori eligibili din cei 119 doritori de bine! A fost mult? A fost puțin? A fost exact ținta pe care ne-am rugat să o atingem și răspunsul lui Dumnezeu, prin noi, pentru comuna Peretu!
Încurajăm și alte biserici să-L pună pe Dumnezeu la încercare și să se mobilizeze în orice fel de acțiune socială!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole