14.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 2, 2024

Întâlnire importantă cu experți ai Comitetului pentru Politica de Dezvoltare Regională și proiecte importante aprobate în ședința de azi a Consiliului Județean Teleorman – Adrian Gâdea

Sănătate

În contextul procesului de aderare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică(OCDE), am avut astăzi o întâlnire importantă cu experți ai Comitetului pentru Politica de Dezvoltare Regională(RDPC) din cadrul OCDE și ai structurii de coordonare a procesului de accedere în OCDE, din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației(MDLPA).

În vederea acordării sprijinului necesar în procesul de elaborare și implementare a politicilor de dezvoltare regională, am avut discuții informale detaliate despre perspectivele de dezvoltare economică a județului Teleorman.

În cadrul ședinței Consiliului Județean Teleroman, care a avut loc tot în această dimineață, toate cele 7 proiecte de hotărâre, aprobate! „Dezvoltare și drumuri mai sigure pentru teleormăneni” nu este un slogan, este o datorie pe care o avem față de cetățenii noștri. Astfel, din cele 7 hotărâri adoptate astăzi în ședința extraordinară a CJ Teleorman, am aprobat:

– etapizarea și continuarea finanțării pentru reabilitarea drumului județean DJ 503, Drăgănești Vlașca (DE 70) – lim. jud. Dâmbovița(48,475 km.);

– indicatorii tehnico-economici și documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 703, limită județ Olt – Balaci, Ciolănești (DJ 701) – Buzescu (DE 70).

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole