11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Incendiu pe Aleea CFR din municipiul Roșiori de Vede

Sănătate

Salvatorii teleormăneni au intervenit astăzi în cazul unui incendiu de apartament, situat la etajul 4, pe Aleea CFR din municipiul Roșiorii de Vede, Salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o utospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat de pe casa scării, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale, Incendiul fiind localizat la nivelul apartamentului.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, în aproximativ o oră și 40 de minute. Au fost distruse elementele de mobilier și produsele electrocasnice din două dormitoare, precum și zugrăveala de pe pereții întregului apartament.
Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 80000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la circa 20000 de lei.
Din primele cercetări efectuate, cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la o pătură electrică, lăsată sub tensiune, nesupravegheată.

Din fericire, la acestă misiune nu s-au înregistrat victime. Cele 15 persoane autoevacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, ele întorcându-se în locuințe, în siguranță, după finalizarea intervenției.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole