12.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Cercetați pentru lovire și tulburarea ordinii publice, reținuți de polițiștii din Alexandria

Sănătate

La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 23:00, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 despre un scandal în desfășurare, în incinta unei unități de alimentație publică din localitate.

Cercetările preliminare efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului indică faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, doi bărbați ar fi refuzat să părăsească localul, la ora închiderii, la solicitarea administratorului, devenind recalcitranți. În acest context, i-ar fi agresat fizic pe deținătorul societății comerciale și pe unul dintre angajați, ulterior părăsind incinta și îndreptându-se către o direcție necunoscută.

În scurt timp, au fost identificați de către polițiști în municipiul Alexandria, fiind conduși la sediul poliției pentru cercetări. Bărbații care au inițiat conflictul sunt domiciliați în comuna Mavrodin și au vârsta de 23, respectiv 36 de ani.

În urma administrării probatoriului, față de persoanele cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost dispusă măsura reținerii, cei doi bărbați fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole