12.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Accident rutier cu victime pe DN52, la ieșire din municipiul Turnu Măgurele

Sănătate

Salvatorii teleormăneni au intervenit în această seară în cazul unui accident rutier care a avut loc între două autoturisme, pe DN52, la ieșire din municipiul Turnu Măgurele. S-a intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

Din păcate, în urma acestui grav accident rutier, în care au fost implicate o dubiță și un autoturism, au rezultat cinci victime, dintre care una, de aproximativ 22 de ani, cu leziuni incompatibile cu viața. Celelalte patru persoane, cu vârste cuprinse între 33 și 57 de ani, cu diferite traumatisme la nivelul membrelor inferioare, lombare și toracice, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor și au fost transportate la U.P.U. Alexandria.

Pe timpul acestei intervenții, pompierii au extras din caroseria deformată a autoturismului o personă, conștientă și cooperantă, pe care au predat-o echipajelor medicale. Misiunea salvatorilor a continuat cu asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole