11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

8 Martie – O reuniune de suflet – Adrian Gâdea

Sănătate

Am răspuns cu mare plăcere, ca în fiecare an, invitației doamnei viceprimar Ene Cornelia și a colegelor din OFSD Alexandria și am participat alături de colegii mei, domnul primar Victor Dragusin și domnul Teodorescu Octavian la minunata reuniune organizată de inimoasele doamne în preambulul zilei de 8 Martie. Sunt norocos să fac parte dintr-o echipă atât de implicată și dedicată, iar fiecare dintre voi știu că aduceți o contribuție unică și valoroasă la succesul nostru comun.

Noi, social-democrații suntem uniți nu doar de munca noastră, ci și de solidaritatea și prietenia pe care le împărtășim. Fiecare obstacol pe care îl depășim, fiecare victorie pe care o sărbătorim împreună ne consolidează legăturile și ne face mai puternici ca echipă.

Să continuăm să ne sprijinim reciproc, să creștem împreună și să păstrăm această echipă minunată și unită pe care am construit-o!

La mulți ani! Să fiți mândre de realizările voastre și să continuați pe acest drum, să inspirați și să modelați lumea în jurul nostru!

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole