8.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Serviciul PROGRAMĂRI ONLINE pus la dispoziție de ANAF 

Sănătate

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman reamintește că A.N.A.F. pune la dispoziția contribuabililor serviciul electronic Programări online prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice și juridice se pot programa online înainte de a se deplasa la sediile unităților fiscale.  

Contribuabilii care se programează online la organele fiscale din subordinea ANAF sunt primiți de către structura care este responsabilă cu soluționarea solicitării contribuabililor, la data și ora alese de aceștia.  

Structurile care deservesc contribuabilii care se programează online sunt: declarații fiscale persoane fizice, declarații fiscale persoane juridice, evidență pe plătitor persoane fizice, evidență pe plătitor persoane juridice, executare silită persoane fizice, executare silită persoane juridice, avize și autorizații (case de marcat), cazier fiscal, asistență contribuabili, evitarea dublei impuneri.  

Accesarea serviciului programări online se poate realiza din Spațiul Privat Virtual sau direct de pe site-ul ANAF, secțiunea Servicii online. 

Recomandăm contribuabililor: 

  • consultarea Ghidurilor și a materialor informative elaborate de ANAF, disponibile pe site-ul ANAF în secțiunea Asistență contribuabili/ Servicii oferite contribuabililor; 
  • apelarea Serviciului central de asistență telefonică a contribuabililor – Call center, la numărul de telefon 031.403.91.60;   
  • utilizarea Formularului unic de contact, disponibil în Spațiul Privat Virtual (SPV) și pe site-ul ANAF, iar în situația în care nu găsesc răspunsuri la problematicile lor să se programeze online pentru a fi deserviți la data și ora alese.  
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole