11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Primăria Zimnicea – DIGITALIZAREA NE ADUCE MAI APROAPE, prin aplicația informatică care permite oricărui cetățean să trimită o sesizare online

Sănătate

Primarul orașului Zimnicea, dl Petre Pârvu, informează cetățenii că odată cu instalarea noului sistem de supraveghere video din orașul nostru s-a implementat și o aplicație / sistem informatic pentru depunere sesizări online.

Acest sistem marchează o nouă etapă în eforturile noastre de a îmbunătăți accesibilitatea și eficiența serviciilor pentru comunitatea noastră.

Prin intermediul acestei platforme, utilizatorii pot depune sesizări cu privire la incidente precum acte de vandalism, furturi, probleme tehnice sau orice altă problemă ce necesită intervenție sau verificarea. Utilizatorii pot selecta locul unde se află problema și pot atașa fotografii, documente sau clipuri video, pentru a ajuta la o identificare rapidă și precisă a problemei.

Pe site-ul oficial al instituției noastre, www.orasulzimnicea.ro, găsiți secțiunea sesizări camere supraveghere www.sesizari.orasulzimnicea.ro, unde puteți vizualiza amplasamentul camerelor de supraveghere pe teritoriul orașului și puteți depune sesizările online.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole