21.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, septembrie 19, 2024
spot_img

Spitalul Județean de Urgență din Alexandria va avea parte de progrese impresionante în ceea ce privește modernizarea și extinderea infrastructurii sale – Adrian Gâdea

Sănătate

Ne face plăcere să vă anunțăm că Spitalul Județean de Urgență din Alexandria va avea parte de progrese impresionante în ceea ce privește modernizarea și extinderea infrastructurii sale. Lucrările de construcție a unui nou corp de 5 etaje au început în noiembrie 2023 și vor fi finalizate în septembrie 2025. Această investiție importantă în valoare de 100 de milioane de lei este susținută în mare parte din fonduri europene și din bugetul județului.
Noul corp al spitalului va conține cabinete medicale specializate, o secție de radiologie, un ambulatoriu modern, facilități pentru spitalizare de zi, secții pentru nou-născuți, 6 săli de operație, secție de terapie intensivă, precum și un heliport pe acoperiș pentru a asigura transportul rapid al pacienților în situații de urgență.
Această investiție este complementară reabilitării corpurilor A și B ale spitalului, proces în continuă desfășurare. În plus, au fost depuse documentele necesare pentru obținerea finanțării în vederea construirii unui nou corp destinat secțiilor de dermatologie-venerologie și oncologie.
Recent au avut loc progrese semnificative în domeniul medical, precum dotarea ambulatoriului spitalului cu aparatură medicală modernă în valoare de aproximativ 1 milion de euro achiziționată din fonduri europene, cât și aprobarea unui proiect pentru digitalizarea întregului spital.
investițiile în domeniul medical vor continua cu scopul de a asigura servicii de sănătate de calitate și accesibile, dar si pentru a îmbunătăți condițiile, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole