16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

Adoptă un Copac, programul de împăduriri și educație despre păduri al Viitor Plus, ajunge la Alexandria

Sănătate

Adoptă un Copac, programul de împăduriri și educație despre păduri al Viitor Plus, ajunge la Alexandria în cadrul „România plantează pentru mâine”, un program susținut de OMV Petrom. În acest program vor fi plantate mai multe specii de arbori și arbuști în Parcul Pădurea Vedea.

Punctul de adunare pentru cei care doresc să participe va fi la benzinăria OMV din zona Parc Pădurea Vedea la ora 9:30, iar de la 10 va începe activitatea de plantare. Echipamentul, apa, sucurile și masa de prânz sunt asigurate de organizatori.

Înscrie-te pe https://adoptauncopac.ro/plantare-alexandria și hai la plantat!

Evenimentul face parte din programul „România plantează pentru mâine”, inițiat de OMV Petrom. În cadrul acestui program, alături de OMV Petrom și celelalte organizații partenere, organizația Viitor Plus împădurește zonele urbane din România.

Adoptă un Copac este programul de împăduriri și educație despre păduri al Viitor Plus, organizația pentru dezvoltare durabilă. În cei peste 17 ani de activitate, am plantat peste 1.423.000 de copaci pe o suprafața totală de peste 205ha, cu ajutorul a peste 32.000 de voluntari și 25 de comunități locale. Adoptă un Copac se axează pe crearea de păduri adiționale în zone din sudul României cu deficit de pădure. Găsiți toate detaliile despre programul nostru pe pagina noastră web https://www.adoptauncopac.ro și pe https://www.viitorplus.ro

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole