16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Primăria Zimnicea – CONSULTARE ASUPRA PROPUNERILOR PRELIMINARE DE REACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM AL ORAȘULUI ZIMNICEA

Sănătate

INIȚIATOR: UNITATEA ADMINISTRATIV-TERITORIALĂ ORAȘUL ZIMNICEA

ELABORATOR: SC CIVITTA STRATEGY & CONSULTING SA

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAȚII asupra documentelor expuse/disponibile la sediul PRIMĂRIEI ORAȘULUI ZIMNICEA – Sala de ședințe Parter, precum și pe site-ul Primăriei orașului Zimnicea la secțiunea special creată “Proiecte ” – “Proiect elaborare PUG și PMUD în format GIS”, în perioada 15.04.2024-08.05.2024, între orele 08.00-16.00.

Documentele se regăsesc în format hârtie, la sediul Primăriei orașului Zimnicea-Sala de ședințe Parter, unde acestea pot fi analizate. Sugestii/observații pot fi solicitate pe loc personalului cu atribuții în domeniu, în limita disponibilității acestora, precum și, în scris, pe adresele de contact ale U.A.T. Oraș Zimnicea.

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ PARTICIPE LA DEZBATEREA PUBLICĂ a documentației “REACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM AL ORAȘULUI ZIMNICEA”, ce se va desfășura în data de 09.05.2024, ora 14.00, la sediul Primăriei orașului Zimnicea din str. Giurgiu, nr.1, în Sala de ședințe – Parter.

Răspunsul la observațiile transmise va fi publicat pe site-ul Primăriei orașului Zimnicea, la secțiunea special creată “Proiecte” – “Proiect elaborare PUG și PMUD în format GIS”, precum și, în scris, solicitanților direcți, în termen de maximum 15 zile.

Persoana responsabilă cu informarea și consultarea publicului: Spiridon Aurel Daniel – Arhitect Șef în cadrul U.A.T. orașul Zimnicea

Adresa: Str.Giurgiu, Nr.1, Tel: 0247 366 431 / 0724 012 786, E-mail: primaria@orasulzimnicea.ro

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole