20.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

Prof Univ Dr. Marin Țole, Secretar de Stat în cadrul MDLPA, prezent la Congresul Centenar al INRMFB

Sănătate

În data de 25 aprilie a.c., dl. Prof. Univ. Dr. Marin Țole, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Teleorman, a participat la sesiunea de deschidere a Congresului extraordinar organizat de Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, la Palatul Parlamentului, cu ocazia aniversării unui secol de existență.
Dl. Secretar de Stat a transmis, în numele Ministerului pe care-l reprezintă, bucuria de a fi alături de Institut și de domnul manager Adrian Miulescu în acest moment jubiliar și onoarea de a fi susținătorul proiectelor sale în materia obiectivelor de investiții strategice, cercetării medicale, promovării sănătății și a parteneriatelor durabile, contribuind la progresul inovațiilor, tratamentelor și terapiilor medicale.
La această întâlnire de referință în domeniul sănătății și dezvoltării globale, au participat exponenți de seamă din spațiul public românesc, precum Ministrul Sănătății, dl. Alexandru Rafila, dna. Consilier Prezidențial, Diana Păun, dl. Rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, dl. Adrian-Ionuț Chesnoiu, deputat, dar și reprezentanți ai domeniului medical din întreaga țară și din străinătate.

spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole