32.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Primăria Municipiului Roșiori de Vede organizează Festivalul-Concurs de Muzică Populară „ALEXANDRU DACHIN” și Festivalul – Concurs de Muzică Uşoară ,,DAN CÎMPEANU”

Sănătate

Primăria Municipiului Roșiori de Vede, prin Serviciul pentru Cultură, Educație, Creație și Sport, organizează, în data de 20 mai 2020, a treia ediție a Festivalului – Concurs de Muzică Populară  ,,ALEXANDRU DACHIN”.

 Festivalul se va desfăşura în cadrul sărbătorii locale „Zilele Municipiului”, ediția a XXIV-a, sub forma unui spectacol cu public, susținut în aer liber.

Festivalul – Concurs de Muzică Populară ,,ALEXANDRU DACHIN” are drept scop promovarea muzicii populare româneşti autentice, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea de noi talente interpretative – în vederea promovării lor în spațiul muzical românesc.

Câștigătorul primei ediții va fi invitat să cânte în deschiderea spectacolului „Pe la noi, prin Teleorman”care se va desfășura în aceeași zi, de la ora 20.00.

În data de 21 mai 2024, de la ora 16.00, se organizează a treia ediție a Festivalului – Concurs de Muzică Uşoară ,,DAN CÎMPEANU”.

 Festivalul se va desfăşura în cadrul sărbătorii locale „Zilele Municipiului”, ediția a XXIV-a, sub forma unui spectacol cu public, susținut în aer liber.

Festivalul – Concurs Județean de Muzică Uşoară ,,DAN CÎMPEANU” are drept scop promovarea muzicii uşoare româneşti, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea de noi talente interpretative – în vederea promovării lor în spațiul muzical românesc.

Câștigătorul primei ediții va fi invitat să cânte în deschiderea spectacolului „Nicicând, ADIO”, care se va desfășura în aceeași zi, de la ora 19.30.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole