32.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Prima Întâlnire de Lucru pentru Noua Secție Externă a INRMFB la Moinești: Un Pas Major Spre Modernizare

Sănătate

Moinești, 20 mai 2024 – Astăzi a avut loc un eveniment de importanță istorică pentru municipiul nostru: prima întâlnire de lucru dedicată realizării noii secții externe a Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie (INRMFB). În cadrul întâlnirii au participat domnul Adrian Miulescu, managerul INRMFB, primarul municipiului Moinești, domnul Valentin Vieru, și echipa de arhitecți desemnată pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și a Proiectului Tehnic (PT).

Un Pas Major Spre Dezvoltare și Modernizare

Acest proiect reprezintă un pas esențial în modernizarea infrastructurii medicale din Moinești, având ca scop principal îmbunătățirea serviciilor medicale și a sănătății publice. În cadrul întâlnirii, s-au discutat principalele etape și obiective strategice pentru asigurarea unei implementări eficiente și rapide.

Primarul Valentin Vieru a subliniat importanța acestui proiect pentru comunitate: „Această inițiativă va transforma orașul nostru într-un centru medical de excelență, oferind servicii de înaltă calitate și contribuind semnificativ la îmbunătățirea sănătății publice. Este un moment de mândrie pentru noi toți.”

Echipa de Arhitecți – Cheia Succesului

Echipa de arhitecți, cunoscută pentru inovația și profesionalismul său, a prezentat conceptele preliminare și soluțiile tehnice pentru noua secție externă a INRMFB. Aceștia au fost selectați în urma unui proces riguros, bazat pe criterii de excelență și experiență.

Adrian Miulescu, managerul INRMFB, a declarat: „Suntem încântați de colaborarea cu această echipă de arhitecți și de sprijinul autorităților locale. Ne dorim să creăm un spațiu medical care să răspundă nevoilor pacienților și să ofere condiții optime pentru recuperare și tratament.”

Beneficiile pentru Comunitate

Noua secție externă a INRMFB va aduce multiple beneficii pentru locuitorii din Moinești și din zonele învecinate. Aceasta va include facilități moderne, personal medical specializat și o gamă variată de servicii de recuperare și reabilitare. Pe lângă beneficiile medicale, proiectul va genera noi locuri de muncă și va stimula economia locală.

Următorii Pași

După această întâlnire, echipa de proiect va continua elaborarea studiilor de fezabilitate și a documentației tehnice. Lucrările de construcție sunt programate să înceapă cât mai curând posibil, cu o estimare de finalizare în termen de trei ani. Noua secție externă a INRMFB va deveni un pilon important al sistemului de sănătate din România.

Concluzie

Ziua de astăzi marchează un început promițător pentru viitorul medical al Moineștiului. Cu sprijinul autorităților locale, al echipei de arhitecți și al INRMFB, suntem încrezători că acest proiect va aduce o schimbare semnificativă în viața comunității noastre. Rămâneți alături de noi pentru a urmări progresul acestui proiect de importanță majoră și pentru a celebra împreună fiecare pas înainte în transformarea Moineștiului într-un centru medical de referință.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole