36.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, iunie 20, 2024
spot_img

Profesori din școli implicare în proiecte ERASMUS+, din România și Turcia, în vizită la EUROPE DIRECT Teleorman

Sănătate

Misiunea centrului EUROPE DIRECT Teleorman este de a contribui la o cât mai bună înțelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor, politicilor și priorităților acesteia. Tocmai de aceea, am continuat parteneriatele și cartografierea rețelelor de informare și a punctelor de contact ale UE din zona noastră de acoperire, promovând astfel o platformă regională de rețele puse la dispoziție de instituțiile Uniunii Europene cetățenilor săi.

În acest context, ieri, 22 mai, a avut loc întâlnirea echipei ED Teleorman cu profesori din Turcia și România, implicați în proiectul „They’re are special someone in my classroom”, finanțat prin Programul ERASMUS+. Proiectul este derulat de Școala Gimnazială „Zaharia Stancu” Roșiori de VedeTeleorman și Birol Polat İlkokulu School, Konya, Turkey, activitatea fiind „Job Shadowing”.

În timpul petrecut împreună, invitații noștri au aflat ce înseamnă rețeaua EUROPE DIRECT, despre misiunea și obiectivele unui astfel de centru de informare europeană, despre finanțatorii proiectului ED Teleorman – Comisia Europeană și Consiliul Local al Municipiului Roșiori de Vede, iar invitații ne-au transmis informații despre proiectul ERASMUS în care sunt parteneri.

După schimbul de bune practici și de promovare a legăturile dintre noi, toți participanții au primit publicații editate de Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene și materiale de promovare a centrului ED Teleorman.

Întâlnirea de astăzi a fost încă un dovadă al faptului că programul Erasmus+ este una dintre cele mai frumoase povești de succes ale Uniunii Europene. 

Mult succes tuturor!

Echipa Centrului EUROPE DIRECT Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole