34.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, iulie 16, 2024
spot_img

S-a semnat contractul de achiziție publică pentru „Dotarea cu mobilier specific pentru laboratoare” și urmează furnizarea produselor solicitate pentru unitățile de învățământ din municipiul Alexandria

Sănătate

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a semnat astăzi, 18.06.2024, contractul de achiziție publică privind “Dotarea cu mobilier specific pentru laboratoare”, pentru implementarea obiectivului de investiții “Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preşcolar şi a unităţilor conexe din Municipiul Alexandria”, proiect finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) – Componenta C15 – Educaţie.

Prin intermediul Componentei C15 – Educaţie se urmărește creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional, prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv.

Precizăm faptul că procedura de licitație s-a derulat prin publicarea anunțului de participare nr. CN1066538/18.03.2024, pe platforma electronică pusă la dispoziție de SEAP, cu respectarea principiilor care stau la baza atribuirii contractelor de achiziţie publică, astfel cum sunt prevăzute la art. 2 din Legea nr. 98/ 2016 privind achizițiile publice, iar ofertantul desemnat câștigător este S.C. VĂDAN S.R.L.

Astfel, cantitatea de 171 produse, conform contractului de achiziție publică încheiat, ca urmare a necesităților identificate de către unitățile de învățămât (seturi catedre/ mese pentru profesori și scaune; seturi mese de laborator multifuncționale pentru profesori și scaune ergonomice, reglabile pe înalțime; dulapuri pentru depozitare materiale; mese pentru echipamente IT/audio-vizuale; dulapuri metalice, securizate pentru substanțe; dulapuri pentru instrumente, materiale, aparatură; dulapuri pentru laboratoarele de fizică (depozitare materiale); dulapuri cu vitrine pentru mulaje, colecții; cuiere cu agățători și polițe; seturi mese de laborator pentru 2 elevi și scaune; seturi mese de laborator multifuncționale (profesori) pentru experimente științifice, cu suport pentru aparatură demonstrativă și scaune ergonomice reglabile pe înălțime; scaune pentru elevi reglabile pe înălțime; seturi mese de laborator pentru profesori, cu suprafața de lucru protejată, rezistente la șocuri termice, mecanice și substanțe agresive, cu spații de depozitare și scaune; nișe pentru uz didactic etc.), vor fi livrate în termen de 10 zile de la data emiterii ordinului de începere, următoarelor unități de învățământ din municipiul Alexandria: Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza”, Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare”, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială nr. 7, Școala Gimnazială ”Alexandru Colfescu”, Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, Liceul Teoretic ”Alexandru Ghica”, Liceul Tehnologic nr. 1.

Valoarea totală a contractului de achiziție publică pentru realizarea obiectivului de investiții mai sus-menționat este în cuantum de 209.900,00 lei, la care se adaugă T.V.A. în valoare de 33,881.00 lei, valoarea totală fiind de 249,781.00 lei cu T.V.A.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole