34.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, iulie 16, 2024
spot_img

DOTĂM LABORATORUL DE MICROBIOLOGIE din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alexandria cu tehnologie automatizată de ultimă generație! – Adrian Gâdea

Sănătate

ÎN PREMIERĂ, achiziționăm ECHIPAMENTE NOI, PERFORMANTE, AUTOMATIZATE, DE ULTIMĂ GENERAȚIE!

SĂNĂTATEA este O PRIORITATE PERMANENTĂ A CJ TELEORMAN! Astăzi, am aprobat proiectul privind dotarea laboratorului de microbiologie din cadrul spitalului județean de urgență, care va fi finanțat în cadrul Programului Sănătate.

De modernizarea laboratorului de microbiologie vor beneficia atât pacienții cât și sistemul medical. Încă de la început am dorit un laborator performant de analize medicale şi multiple dotări pentru o gamă largă de explorări paraclinice.

Această reușită va însemna un rezultat standardizat și mult, mult mai RAPID și precis! Obiectivul proiectului este să atingem noi standarde, să ducem cât mai departe calitatea rezultatelor livrate către pacienți. Nu ne vom opri aici! Ne dorim analize de laborator la cele mai înalte standarde de calitate, având în dotare analizoare de ultima generație deservite de personal de înaltă calificare. Totul pentru pacienți!

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole